Wie ben ik?

Ik ben een IPMA- en Prince2-gecertificeerd* projectmanager met een ruime ervaring in complexe bestuurlijk gevoelige projecten in de weg- en waterbouw. Ik heb mij vanuit de inhoud ontwikkeld tot proces- en projectmanagement.

Ik ben een sterke communicator en weet, door mijn toegankelijkheid snel het vertrouwen te winnen van de mensen waarmee ik samenwerk. Daarnaast weet ik de verantwoordelijkheden daar te leggen, waar ze thuishoren. Hierdoor ontstaat vaak een samenwerking, waarin méér mogelijk blijkt te zijn.

Ik heb ruime ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van projecten binnen bestuurlijke organisaties en heb bewezen moeilijke besluitvormingstrajecten succesvol te kunnen begeleiden.

In zijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan lezen, racefietsen en mijn gezin met drie jonge kinderen. Zo ben ik al jaren actief als teammanager of coach van het hockey- en/of voetbalteam van de kinderen.

* IPMA: International Project Management Association IPMA-NL, certificering IPMA-D, certificaatnummer NL.D.2008.0775, geldig tot november 2018
* Prince2: APMG International, Certificering Prince2-Foundation, Certificaatnummer 03914986-01-3BN9